HFN-C VT Aktiv - Vol/Tone

New product

HFN-C VT aktiv

Med Volume og Tone kontrol

Flere detaljer

1 875,00 kr inkl. moms

Add to wishlist

Kort betaling
Kort betaling

Yderligere information

Studio mikrofon Kvalitet

HFN-C aktiv og HFN-C Artist

     "Lyden af ​​denne nye guitar pickup er så tæt på,  en god kvalitets mikrofon, som du nogensinde har hørt fra en guitar pickup ..."

     Denne HFN-C-modeller giver dig en lyd, der er langt mere realistisk og akustisk end noget, du nogensinde har oplevet før. Mere realisme i attack, mere realistisk i den samlede respons, disse fantastiske pickupper får dit instrument til at lyde lige så god tilsluttet som det gør unplugged. Du får ikke den spinkle lyd som man normalt forventer og accepterer i pickupper til klassiske guitarer.

Denne HFN-C-serien til nylon strenge classicals og flamenco guitarer fås i tre grundlæggende model intervaller: Som HFN-C Player (passiv), som ikke leveres med en preamp, som en HFN-C Aktiv som leveres med en enkelt kanal endpin jack preamp, og som en HFN-C Artist som kommer med en to-kanals endpin jack preamp der kan køre på phantom power.

     Vi tilbyder den passive model af pickup til brug i instrumenter, der allerede har en preamp installeret eller for de kunder, der ønsker at benytte en ekstern preamp.

Alle HFN-C'er er designet til at blive brugt med en preamp - for det bedste resultater, bør HFN-C passiv parres op med en af ​​vores eksterne preamps.

Anmeldelser

No customer reviews for the moment.

Skriv en anmeldelse

HFN-C VT Aktiv - Vol/Tone

HFN-C VT Aktiv - Vol/Tone

HFN-C VT aktiv

Med Volume og Tone kontrol

30 other products in the same category: