HFN-S2 aktiv
search
  • HFN-S2 aktiv

HFN-S2 aktiv

1.380,00 kr.
Ekskl. moms

HFN-S2 aktiv

Antal

  Security policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Delivery policy

(edit with the Customer Reassurance module)

  Return policy

(edit with the Customer Reassurance module)

Studio mikrofon Kvalitet Sound


HFN-S2 (passiv)

HFN-S2 aktiv og HFN-S2 kunstner

     "Lyden fra ​​denne nye type guitar pickup er meget tæt på, en god kvalitets mikrofon, som du nogensinde har hørt fra en guitar pickup ..."

Udover at være enkel at installere, giver denne HFN-S2 en fremragende feedback afvisning og god streng til streng balance.

     Denne HFN-S2 modeller giver dig en lyd, der er langt mere realistisk og akustisk end nogen anden pickup på en Selmer, du nogensinde har hørt før. Mere realisme i angreb, mere realistisk i den samlede respons, disse pickupper give dit instrument en gengivelse af tonen der er lige så god tilsluttet som unplugged.
     Denne HFN-S2 serien til Selmer / Maccaferri instrumenter fås i tre grundlæggende modelserier: Som HFN-S2 (passiv), som ikke leveres med en preamp, som HFN-S2 Active, som leveres med en enkelt kanal endpin jack forforstærker, og da HFN-S2 Artist som leveres med en to-kanals endpin jack preamp der kan køre på phantom power.

     Vi tilbyder den passive model af pickup til brug i instrumenter, der allerede har en preamp ivstalleret eller for de kunder, der ønsker at benytte en ekstern preamp.

        Alle HFN-S2 er er designet til at blive anvendt sammen med en preamp. - for at give det bedste resultater, bør HFN-S2 passiv blive parret op med en af ​​vores preamps.

Til selmer petite bouche - " selmer med lille lydhul" bør du anvende feks. Mini pre med en kanals preamp til bælte klip.!

Anmeldelser (0)
Der er ingen kundeanmeldelser endnu.